3 Mart 2017 Cuma

EK BİLGİ ve İLETİŞİM


Eserlerini önceden teslim etmek isteyen veya Anasanat Dalı ile ilgili soru yöneltmek isteyen adaylar, konsogis(AT)uludag.edu.tr adresine e-posta gönderebilirler.
 
Adaylar, Genel Koşullarla ilgili (YGS puanı, istenen evraklar vb.) sorular için, mesai saatleri içinde, Devlet Konservatuvarı Öğrenci İşleri ile görüşebilirler. Bu konularla ilgili sorular, öğretim elemanlarına yöneltilmez

Yüksek Lisans Programı için adayın hazırladığı portfolyo sınav tarihinden önce Anasanat Dalı Başkanlığına iletilmelidir.
 
Anasanat Dalı öğretim elemanları ile randevusuz görüşme talebi veya telefonla iletişim kabul edilmemektedir.
==================================================================
Sınav tarihi ilanları, başvuru formu ve başvuru için gerekli evraklar, üniversitenin resmi internet sitesi, bildiri panoları ve sosyal medya üzerinden ilan edilmektedir. Örnek olarak, 2020 - 2021 eğitim-öğretim yılına ait başvuru genel koşulları ve bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
=================================================================== 
YASAL UYARI: Bu blogun kullanımından doğan ve doğacak durumlardan ötürü blog sahibinin hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır. Blog sahibi burada yer alan tüm koşulları ve hükümleri önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkına haizdir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder